Newsletter
0784 40 90 20
office@taramulcopilariei.ro
Program de lucru: 9.00 - 18.00, de luni pana vineri
Articole
Idei de cadou
Cadouri de Paste
Varsta
Botez
sdss
Jucarii pentru 3 - 6 ani
Jucarii pentru 6 - 12 ani
Jucarii pentru peste 12 ani
Marci
Orasul de lemn
Jucarii de tras si de impins
Masinute, trenulete, avioane
Caluti de lemn
Casute papusi
Circuite rutiere/feroviare
Jucarii muzicale
Trotinete, triciclete
Drumul spre castel
Jucarii din plus
Animalute de prim ajutor
Castelul cu printese
Jucarii papusi
Accesorii papusi
Comoara cu carti si muzica
Carti de povesti
Muzica
Carti cu povesti personalizate
Carti pentru bebelusi
Padurea fermecata
Jocuri de puzzle
Jocuri educative
Jocuri creative
Jocuri interactive
Jocuri de memorie
Masinute copii
Elicoptere cu telecomanda
Barci cu telecomanda
Rechizite scolare
Ghiozdane, trolere si genti
Jocuri de construit
Jucarii de baie
Odaia cu obiecte magice
Accesorii baie
Accesorii camera copii
Costume carnaval
Cum cumpar/cum platesc
Livrare
Contact/ despre noi
Termeni si conditii
Linkuri recomandate
Comanda flori online
Blog Taramul Copilariei
Cosul meu : 0 produse Login/ Cont nou
Cauta in
pentru varsta : marca
toate jucariile    doar handmade
    /home/taramulc/public_html//promo/carte-handmade.jpg

Termeni si conditii


Termenii si conditiile mentionate mai jos constituie contract valabil si au valoare de contract incheiat intre SC Webtravelworld SRL si orice client care utilizeaza serviciile site-ului www.taramulcopilariei.ro. SC Webtravelworld SRL nu va procesa nicio comanda primita de la nici un client/ utilizator al site-ului www.taramulcopilariei.ro fara ca acest client sa accepte, prin bifarea casutei respective, acest contract (TERMENI SI CONDITII).

Folosirea, incluzand vizualizarea sau comandarea produselor de pe site-ul www.taramulcopilariei.ro, implica deplina acceptare a termenilor si conditiilor mentionate mai jos.
Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului www.taramulcopilariei.ro, se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii.
Se definesc urmatorii termeni:
Detinatorul site-ului www.taramulcopilariei.ro: SC Webtravelworld S.R.L., cu sediul in Bucuresti, str. Vulcan Judetu nr. 31 - 35, bl. B3A, sc. A, ap. 14, sector 3, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J 40/ 10211/ 2009 si C.U.I. 27490249, cont RO34 INGB 0000 9999 0221 3451, deschis la Banca ING - sucursala 1 Decembrie.
 
Vizitator: persoana care acceseaza acest site.
 
Client: persoana fizica sau juridica ce emite o Comanda pe acest site.
 
Comanda: obiect al contractului dintre www.taramulcopilariei.ro si Client, prin care Clientul cumpara online produse de pe acest site, obligandu-se sa le plateasca, iar www.taramulcopilariei.ro se ocupa de livrarea respectivelor produse, direct sau prin terte parti, pe baza intelegerilor comerciale incheiate cu terti. Prezentul contract devine valabil in momentul in care www.taramulcopilariei.ro confirma solicitarea Clientului.
 
SC Webtravelworld SRL isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.taramulcopilariei.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, de a intrerupe orice activitate pe site, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.
SC Webtravelworld SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc.
In cazul in care se fac legaturi la alte site-uri, nu garantam si/ sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau daca luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.
 
OBIECTUL CONTRACTULUI
Obiectul prezentului contract reprezinta achizitionarea de catre Client a unor produse si servicii specificate pe acest site la momentul Comenzii.
 
OBLIGATIILE SC Webtravelworld SRL
SC Webtravelworld SRL se obliga sa respecte termenii acestui contract, legislatia existenta in Romania la momentul inceperii derularii acestui contract si pe cea valabila ulterior.
SC Webtravelworld SRL se obliga sa ofere suport si informatii cat mai amanuntite legate de produsele si serviciile oferite pe acest site.
OBLIGATIILE CLIENTULUI
Clientul se obliga sa respecte termenii acestui contract, legislatia existenta in Romania la momentul inceperii derularii acestui contract si pe cea valabila ulterior. Clientul se obliga sa efectueze in conditii legale plata Comenzii, inainte sau la livrare, in functie de modalitatea de plata aleasa de acesta la momentul solicitarii Comenzii.
 
COMUNICARI ELECTRONICE
Prin accesarea site-ului www.taramulcopilariei.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate SC Webtravelworld SRL, comunicarea se realizeaza in sistem electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la www.taramulcopilariei.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail, anunturi pe site sau buletine informative (newsletter) in cazul abonarii la acest serviciu.
 
DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)
Intregul continut al site-ului www.taramulcopilariei.ro, incluzand, dar fara a se limita la, logo-ul “Taramul copilariei” si sloganul “Jucarii de poveste”, texte, imagini, grafica, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi, baza de date si orice alte date, este proprietatea SC Webtravelworld SRL si/ sau a asociatilor sai si/ sau a partenerilor sai si/ sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.
Folosirea fara acordul scris al SC Webtravelworld SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea SC Webtravelworld SRL sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.
SC Webtravelworld SRL ofera vizitatorilor site-ului www.taramulcopilariei.ro acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu le confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde sau revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor SC Webtravelworld SRL, fara acordul scris al acesteia.
 
SECURITATEA DATELOR PERSONALE SI A INFORMATIILOR. CONFIDENTIALITATEA
Datele personale introduse de catre utilizatorul serviciilor noastre vor fi folosite de SC Webtravelworld SRL numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda si din contul de inregistrare sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, facturarea si livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs, trimiterea de buletine informative (newsletter) catre utilizatori (numai daca utilizatorul a cerut in mod expres trimiterea newsletter-ului). Ne obligam sa nu facem publice si/ sau sa nu vindem informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri fara acordul lor explicit. SC Webtravelworld SRL nu vinde si nu ofera datele dumneavoastra personale nici unei terte parti. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, in cazul unei solicitari justificate a acestora, conform legilor in vigoare. Nu incurajam SPAM-ul si nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice). Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.taramulcopilariei.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza noastra de date.
SC Webtravelworld SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale de pe site-ul www.taramulcopilariei.ro. SC Webtravelworld SRL nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul www.taramulcopilariei.ro.

SC Webtravelworld SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru orice pierderi de informatii care ar putea fi cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul www.taramulcopilariei.ro si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau serverele sau mailurile expediate de www.taramulcopilariei.ro nu contin virusi.
Datele/ informatiile colectate prin intermediul formularelor completate la crearea unui cont personal de utilizator vor putea fi utilizate de catre SC Webtravelworld SRL pentru intocmirea de statistici care vor putea fi folosite in vederea imbunatatirii serviciilor oferite utilizatorilor, cu respectarea legilor in vigoare.
 
INREGISTRAREA CA MEMBRU, PAROLA SI COMPORTAMENTUL DE MEMBRU
Utilizatorul se obliga sa furnizeze informatii corecte si complete, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator.
In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciilor oferite de noi fara nici o notificare prealabila.
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului nostru sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul nostru va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va face obiectul unei plangeri penale impotriva persoanelor care au incercat oricare din aceste actiuni.
SC Webtravelworld SRL, prin site-ul www.taramulcopilariei.ro, accepta comenzi numai de la persoane care au implinit 18 ani. Aceasta limita de varsta nu se aplica la crearea unui cont de utilizator.
 
RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE
SC Webtravelworld SRL nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului www.taramulcopilariei.ro este lipsit de erori sau ca este complet. SC Webtravelworld SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care SC Webtravelworld SRL nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita.
SC Webtravelworld SRL nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate. Produsele sunt insotite de certificate de garantie ale producatorilor (atunci cand este cazul). SC Webtravelworld SRL nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta SC Webtravelworld SRL in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.
In eventualitatea in care pretul produsului sau oricare caracteristici sau detalii ale acestuia au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, SC Webtravelworld SRL isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. Clientul are dreptul sa renunte la comanda daca noile conditii il nemultumesc si daca respectiva comanda nu a fost livrata.
Produsele handmade afisate pe site-ul www.taramulcopilariei.ro si comercializate de catre SC Webtravelworld SRL sunt unicate. Acestea pot fi facute la comanda, la cererea Clientului, intr-un interval de 10 pana la 60 de zile lucratoare. Produsele comandate pot diferi ca design, model, culoare sau material.
 
LIMITARI ALE RESPONSABILITATII
SC Webtravelworld SRL nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site.
SC Webtravelworld SRL nu ofera nici un fel de garantie pentru produsele comercializate pe site. SC Webtravelworld SRL nu va fi facuta responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.
SC Webtravelworld SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de ea, care includ, dar nu se limiteaza la, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. SC Webtravelworld SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea efectuarii livrarii, dar va anunta Clientul si se va incerca identificarea unei solutii.
SC Webtravelworld SRL nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate pe www.taramulcopilariei.ro. Din acest motiv, SC Webtravelworld SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai afla in oferta curenta a importatorului sau a distribuitorului. Clientul va fi notificat in acest sens si isi va primi inapoi banii incasati de SC Webtravelworld SRL pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans.
Stocurile produselor de pe site nu se pot actualiza zilnic, de aceea SC Webtravelworld SRL nu garanteaza existenta in stoc a produselor de pe site chiar daca acestea apar pe site ca fiind in stoc. Pentru confirmarea stocului, veti fi contactat telefonic de catre un reprezentant al firmei.

Valoarea maxima a obligatiilor SC Webtravelworld SRL, fata de orice client, in cazul nelivrarii, livrarii necorespunzatoare sau in orice alt caz, este valoarea sumelor incasate de SC Webtravelworld SRL de la clientul respectiv.
SC Webtravelworld SRL nu este responsabila si nu poate fi tinuta responsabila in niciun fel, direct sau indirect, pentru orice paguba si/ sau problema si/ sau neajuns, directe sau indirecte, de orice natura, ca urmare a folosirii serviciilor oferite si/ sau produselor comercializate.
Toate promotiile afisate pe site-ul nostru se desfasoara in limita stocului disponibil al furnizorului. Aceste promotii pot fi intrerupte in orice moment, fara instiintarea prealabila a clientului.
 
DECLINAREA RESPONSABILITATII
Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in colaborare cu fabricantii produselor prezentate pe site, astfel incat SC Webtravelworld SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site in scopul comercializarii, acestea fiind corespunzatoare celor puse la dispozitia SC Webtravelworld SRL de catre reprezentantii fiecarei dintre aceste marci in parte. De asemenea, imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu informativ, produsele ce vor fi livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul s.a.
 
MODALITATI DE PLATA
Clientul poate plati, in functie de modalitatea aleasa, inainte sau dupa primirea comenzii. In cazul anumitor tipuri de plati, clientul poate plati cash catre SC Webtravelworld SRL, in cont bancar catre SC Webtravelworld SRL sau chiar catre terte parti cu care SC Webtravelworld SRL are incheiate contracte, cazuri in care tertele parti vor emite documentele legale necesare de plata. In cazul in care SC Webtravelworld SRL primeste plata cash sau in contul sau bancar direct de la Client, acesta va emite, dupa caz, factura fiscala cu sau fara bon fiscal sau altfel daca asa prevede legea in momentul respectiv.
In cazul in care clientul alege sa plateasca prin ordin de plata, plata se va face inainte de expedierea Comenzii. Daca clientul alege sa plateasca la primirea comenzii, atunci Clientul este obligat sa accepte comanda cu plata ramburs.
In cazul in care Clientul face o comanda pentru un produs handmade afisat pe site-ul www.taramulcopilariei.ro este obligat sa efectueze 50% plata in avans in contul SC Webtravelworld SRL. Odata ce comanda a fost finalizata, aceasta va fi livrata Clientului de catre SC Webtravelworld SRL, acesta putand face restul de plata fie inaintea livrarii prin ordin de plata, fie la momentul livrarii, prin plata ramburs. In cazul in care Clientul nu mai doreste produsul handmade dupa ce acesta a fost comandat, Clientul va pierde avansul deja platit.
 
In cazul in care plata nu este efectuata de catre Client, clientul refuzand comanda, Comanda nu va mai fi onorata, va putea fi anulata de catre Webtravelworld SRL fara o notificare prealabila. In acest caz, SC Webtravelworld SRL va putea solicita plata de despagubiri si/ sau va putea refuza onorarea altor solicitari de Comenzi ale Clientului.
Pentru intocmirea facturii, Clientul se obliga sa ofere date corecte, conform legislatiei.

RECLAMATII SI NELAMURIRI PRIVIND PRODUSELE, CONDITII DE RETURNARE
Ne dorim sa fiti pe deplin multumiti de produsele cumparate online de pe site-ul www.taramulcopilariei.ro. Daca nu sunteti multumiti de produsele cumparate de la noi, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea produselor dumneavoastra. Nu vom returna contravaloarea taxelor de transport.

RETURNAREA FARA INVOCAREA UNUI MOTIV
Clientii site-ului www.taramulcopilariei.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Clientul poate solicita companiei noastre returnarea produsului/ produselor, numai in ambalajul original nedeteriorat si impreuna cu originalele documentelor comenzii respective. SC Webtravelworld SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului de catre client si primirea produselor returnate. Suma inapoiata nu va include cheltuielile de transport. Orice astfel de solicitare se transmite prin posta sau curier, cu confirmare de primire, la adresa SC Webtravelworld SRL, str. Vulcan Judetu nr. 31 - 35, bl. B3A, sc. A, ap. 14, sector 3, Bucuresti sau in format electronic, documentul fiind de asemenea semnat (si stampilat in cazul persoanelor juridice).
SC Webtravelworld SRL are dreptul ca, atunci cand considera ca actiunile Cumparatorului au fost cu rea intentie, sa solicite daune-interese catre Cumparator, in conditiile legislatiei.
SC Webtravelworld SRL poate refuza ulterior onorarea altor solicitari de Comenzi ale Clientului.

PENALITATI
In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare a Comenzii, SC Webtravelworld SRL este obligata sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii. In cazul in care SC Webtravelworld SRL va intarzia livrarea Comenzii din vina sa, cu mai mult de dublul valorii temporale estimate initial, SC Webtravelworld SRL va putea plati penalitati Clientului conform conditiilor legii. SC Webtravelworld SRL nu raspunde de intarzieri cauzate de terti.
In cazul in care Clientul intarzie din vina sa plata Comenzii in termenul prevazut in factura emisa de SC Webtravelworld SRL, Clientul este obligat la plata unor penalitati de 1% pe zi din suma datorata, daca SC Webtravelworld SRL solicita acest lucru.
In cazul in care Clientul refuza Comanda la livrare fara a invoca un motiv valabil, acesta va plati despagubiri pentru taxele de transport si alte costuri ale SC Webtravelworld SRL, daca SC Webtravelworld SRL solicita acest lucru.
RETURNAREA IN CONDITIILE IN CARE PRODUSUL ESTE DEFECT
Nu se poate invoca garantia in conditiile utilizarii improprii sau incorecte a produsului. In maxim 24 de ore de la livrarea produsului, in cazul depistarii unor probleme de functionare, clientul poate solicita SC Webtravelworld SRL returnarea produsului/ produselor. Returnarea se va putea face numai in ambalajul original nedeteriorat si impreuna cu originalele documentelor comenzii respective. In acest caz, clientului i se poate inlocui respectivul produs cu unul identic sau - daca acest lucru nu este posibil - poate primi inapoi suma platita pentru acel produs. Toata responsabilitatea asupra acestor defectiuni revine in sarcina importatorului/ distribuitorului.

NELAMURIRI
In cazul in care aveti nelamuriri sau chiar nemultumiri cu privire la un produs achizitionat de pe site-ul nostru, va rugam sa trimiteti un email in acest sens pe adresa office@taramulcopilariei.ro, in care sa specificati cat mai multe detalii in baza carora sa putem identifica si prelucra mesajul Dumneavoastra (numele complet si corect, data comenzii, data si metoda de livrare si numarul de comanda).

RECLAMATII
Reclamatiile privind produsele comercializate pe site-ul www.taramulcopilariei.ro vor fi aduse la cunostinta SC Webtravelworld SRL in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor. SC Webtravelworld SRL va transmite aceste reclamatii spre solutionare producatorului/ furnizorului produselor respective.

DAUNE LA TRANSPORT
Daca produsele primite se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul este obligat sa reclame aceste daune la office@taramulcopilariei.ro in maxim 24 ore de la primirea produselor.

LIVRAREA PRODUSELOR
Livrarea produselor se va face intr-un interval de 1-2 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii pentru produsele existente in stoc, de 4-5 zile lucratoare pentru produsele aduse pe comanda si intr-un interval de 10-60 zile lucratoare pentru comenzi de produse handmade de la data confirmarii comenzii. In conditii speciale, furnizorul isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare cu informarea in prealabil a clientului.
Livrarea produselor se face numai pe teritoriul Romaniei. Localitatile in care se face livrarea la tarifele calculate de site sunt cele din sectiunea "Livrare". Pentru alte localitati necuprinse in aria de livrare a curierului nostru, veti fi informati telefonic de catre unul din consultantii nostri referitor la taxele de transport suplimentare calculate in functie de distanta.
Operatorii nostri contacteaza telefonic fiecare client in parte. Comenzile clientilor care nu raspund la telefonul de confirmare a comenzii timp de trei zile lucratoare consecutive de la plasarea comenzii vor fi sterse din sistem.

RECOMANDAREA DE VARSTA
SC Webtravelworld SRL afiseaza pe site-ul www.taramulcopilariei.ro recomandarea de varsta pentru fiecare produs in parte, in masura furnizarii de catre importatori/ distribuitori a acestei informatii. Va rugam sa respectati varsta recomandata de producator, care este inscrisa si pe ambalajul produsului. In cazul folosirii produselor de catre copiii care nu au implinit varsta respectiva, cumparatorul produselor se va asigura ca produsele sunt folosite sub supravegherea unui adult pana la implinirea varstei recomandate de producator. Anumite produse necesita asamblarea de catre un adult si/ sau indrumarea si supravegherea copiilor in timpul jocului cu acestea.


PUBLICITATE SI LEGATURI CU ALTE SITE-URI
Sunteti de acord cu urmatoarele: operatorii, administratorii si/ sau proprietarii site-ului nu sunt, sub nicio forma, responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, participari la concursuri, promotii, promovari sau oricare alt tip de relatie/ legatura/ intelegere/ tranzactie/ colaborare etc. care pot aparea intre dumneavoastra si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru.

Operatorii, administratorii si/ sau proprietarii site-ului nu pot fi facuti responsabili pentru cele mai sus mentionate nici material, nici sub alta forma, direct sau indirect.

FORTA MAJORA
Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale daca o astfel de neexecutare este cauzata de un eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

DREPT APLICABIL. LITIGII

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si SC Webtravelworld SRL si asociatii/ partenerii/ afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre SC Webtravelworld SRL si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

POLITICA DE PRETURI
Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. Toate preturile sunt exprimate in lei si includ TVA. SC Webtravelworld SRL va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site-ul www.taramulcopilariei.ro.
SC Webtravelworld SRL stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului nostru.
De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea, promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre SC Webtravelworld SRL in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nicio notificare prealabila.
Produsele comandate de pe site-ul nostru raman proprietatea SC Webtravelworld SRL pana in momentul achitarii integrale a sumelor de plata.
Clientul nu este exonerat de obligatia de plata a facturii in cazul in care produsele trimise nu sunt ridicate in termen de 5 zile de la curier sau este refuzata primirea produselor de la acesta fara nicio justificare. Cheltuielile cauzate de expedierea tur - retur vor fi evidentiate si adaugate la factura comenzii returnate. In acest caz, SC Webtravelworld SRL isi rezerva dreptul de a cere atat plata integrala a facturii, cat si a cheltuielilor de curier tur - retur.

DISPOZITII FINALE
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.
Acest site utilizeaza cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe aici
Protectia consumatorilor
Copyright 2009 - 2024 SC Webtravelworld SRL. Toate drepturile rezervate